perjantai 25. joulukuuta 2015

Flower Drop

Hellou jokaponi!

Tässä postauksessa on tietoa luomastani oc-ponista, Vivi Rainbown siskosta ja tämä toimii myös 50 000 sivunnäytön spessuna! Kiitos niistä! :)

Koko nimi: Sarah Flower Drop
Kutsumanimi: Flower Drop
Syntymäpäivä: kesäauringonpäivä (eli sama kuin Vivi Rainbowlla)
Ikä: 19
Laji: Pegasos

Lempiväri: Tummansininen
Paras ystävä: Viola Olivia
Unelma: Tulla muusikoksi
Asuinpaikka: Las Pegasus
Synnyinpaikka: Las Pegasus


Erityisominaisuudet:

Flower Drop on taiteellinen, mutta ei osaa kuitenkaan piirtää tai maalata. Flower Drop on sen sijaan on hyvin musikaalinen ja osaa soittaa pianoa. Hän on myös erityisen antelias kuten Rarity.

Perhe

Flower Dropin perheeseen kuuluu kaksi vuotta nuorempi pikkusisko Vivi Rainbow, isä Couple Waterdrop ja äiti Sunshine Rainbowstar.

Söpöysmerkki

Flower Dropin söpöysmerkki on sininen rusetti pianon koskettimien päällä. Se kuvaa Flower Dropin musikaalisuutta ja anteliaisuutta, kun hän antoi syntymäpäivälahjaksi ystävälleen pianoesityksen ja sai söpöysmerkkinsä. Eli siis söpöysmerkki on kuin lahjapaketti. :D

Elämä

Flower Drop pääsi varsana Canterlotin musiikkiakatemiaan, mutta vaihtoi kuitenkin Las Pegasuksen musiikkiopistoon, koska matka Canterlotiin oli niin pitkä. Hän harjoitteli ankarasti ja oli yksinäinen, kunnes tapasi nykyisen parhaan ystävänsä Viola Olivian. Toisten pegasusvarsojen tapaan hän ei ollut kiinnostunut lentämisestä. Flower Drop on nyt musiikkiopiston opettaja. Hänen unelmansa on tulla muusikoksi.

Muuta 

Flower Drop rakastaa merimiestyyliä ja merta. Hän on avulias, antelias, rehellinen, ystävällinen ja rauhallinen. Hän ei erityisesti piittaa ulkonäöstään ja on innokas opiskelija.

Flower Drop pitää myös paljon matkustelusta, joten hän suunnittelee tulevansa Equestriaa kiertäväksi muusikoksi.

Hän on perinyt lainemaisen hiustyylinsä isältään Couple Waterdropilta.

Flower Drop soittaa ensisijaisesti pianoa, mutta aloitti myös poikkihuilun soittamisen. Flower Dropilla on myös ainutlaatuisen pehmeä ääni.

4 kommenttia:

  1. Tänään tulisi foxilta klo: 10.50 alkaen kaksi mlp leffaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne ovat kyllä hieman vanhempia mutta jos haluaa niin menkää ihmeessä katsomaan!

      Poista
  2. Sievän näköinen tuo Flower Drop.

    VastaaPoista

Cute Blue Flying Butterfly