torstai 17. joulukuuta 2015

Luukku 17: DIY Ystäväkoru

Tarina
Mane 6 ja Spike istuivat pöydän ympärillä. Rarity oli suunnitellut jotain, ja kaikki kuuntelivat kiinnostuneina. "Me olemme ystäviä ikuisesti. Eikö..?" Rarity aloitti. Muut nyökkäsivät. "Joten minulla on loistava idea! Tehdään ystäväkorut muistoksi tästä joulusta!" Rarity huudahti innoissaan. "Öh.. En ole varma osaanko..." Applejack sanoi. "Varmasti osaat! Ja minä toki autan!" Rarity intoili. Hän asetteli lankakeriä pöydälle. "Valitkaa kaikki kuusi lankaa." Rarity sanoi. Rainbow Dash kaappasi kaikki kuusi väriä itselleen ja huusi "Minä teen monivärisen!" "Dash. Et voi omia kaikkia." Twilight sanoi. "Ei huolta täällä on lisää!" Rarity heitti pöydälle vaaleanpunaisen, vaaleanvioletin, valkoisen, mustan, harmaan ja monen muun värisen kerän. "Oi haluan tuon vaaleanpunaisen." Fluttershy sanoi.

Hetken päästä kun kaikki olivat vihdoin saaneet lankakeränsä, Rarity alkoi neuvoa miten ystäväkoru punotaan.

Punottu ystäväkoru
Vaikeustaso: ♥︎

Tarvitset:
- Kuusi lankaa (minkä värisiä itse haluat)
- Teippiä
- (Lukko/kumilenkki tai joku muu, riippuu millä tavalla haluat korun päät kiinnittää.)

1. Mittaa ranteesi ympärys. Jokaisen langan pituus täytyy olla vähintään kolme kertaa ranteesi ympäryys, ja hieman ylimääräistä jotta korusta ei tule liian pieni ja että korun päät/lukon saa kiinnitettyä. Leikkaa pätkiä siis kuusi.

2. Kun olet leikannut pätkät, tee toiseen päähän solmu ja kiinnitä se teipillä pöytään. (Helpoittaa punomista).


3. Levitä kaikki kuusi lankaa pöydälle vierekkäin (siinä järsjestyksessä jossa haluat raitojen tulevan. (Eli siis jos esim. sinisen langan vieressä oikealla puolella on vihreä lanka, niin vihreä raita tulee sinisen jälkeen.)

4. Ota vasemmalta ensimmäinen lanka, ja laita se sinisen päältä niin, että se muodostaa lenkin. (Kuva 1)

5. Seuraavaksi laita pää sinisen alta (Kuva 2), ja kiristä eli tee solmu (Kuva 3).

6. Tee sama vielä uudestaan. Eli siis jokaiseen lankaan tulee aina kaksi solmua. Kuvassa 4 on tehty kaksi solmua siniseen lankaan. Sitten tee kaksi solmua vihreään, sen jälkeen keltaiseen ja niin edespäin.

7. Kun olet tehnyt viimeiseen lankaan kaksi solmua, jätä edellinen lanka paikoilleen. Ja aloita taas vasemmalta seuraavalla langalla ja niin edespäin.

8. Kun olet saanut punottua koko korun, kiinnitä haluamasi lukko, tai laita molempii päihin solmu ja kiinnitä kumilenkillä, kuten minä tein. :D
Muista tehdä kaksi solmua kaikkiin lankoihin.

3 kommenttia:

  1. Minä heräsin yhdeltä:/ en tajuu miten jaksat vaan niiku herätä! En ymmärrä miten ite heräsin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai tarkotatko tän postauksen julkaisuaikaa? xD En herääkään, vaan laitan ajastuksen niin sitte teksti julkaisee itse itsensä siihen kellonaikaan jonka olen sinne asettanut. xD

      Poista
  2. En näköjään tiedä mistään mitään XD

    VastaaPoista

Cute Blue Flying Butterfly