sunnuntai 23. elokuuta 2015

Kaikki Vivi Rainbowsta

Moikka! Kiitos kaikille lukijoille 20 000 sivun näytöstä! Tämä postaus toimii siis spessuna! :) Eli tässä kerron kaiken oc ponistani Vivi Rainbowsta. :) Anteeksi jos tekstissä on kirjoitusvirheitä.

Koko nimi: Wivian Veronica Rainbow / Rainbow Glee
Kutsumanimi: Vivi Rainbow / Rainbow / Wivu
Syntymäpäivä: kesäauringonpäivä
Ikä: 19
Laji: Pegasos


Lempiväri: Sininen
Paras ystävä: Rainbow Dash
Unelma: Liittyä Sähikäisiin.
Asuinpaikka: Cloudsdale/Pilvilaakso
Synnyinpaikka: Las Pegasus

Jos joka ponilla on oma elementtinsä (anteliaisuus, lempeys, rehellisyys..) niin Vivi Rainbown elementti on taikuus, sillä hänen siivissään on taikaa! ;)



Erityisominaisuudet

Vivi Rainbowlla on aina ollut eriväriset silmät, oikeanpuoleinen on sininen,  ja vasen vihreä. Sen jälkeen kun Vivi Rainbow sai söpöysmerkkinsä Sähikäisopiston pääsykokeissa, hän on ruvennut lentämään paljon ja aina kun hän lentää, hänen silmänsä muuttuvat vihreiksi.

Vivi osaa lentotempun nimeltä "Cloud Explosion" jossa pilvet pomppivat kevyesti maan pinnalle ja sitten räjähtävät miljooniksi vesipisaroiksi, jotka leijailevat maahan.

Perhe ja suku

Vivi Rainbow on itse tuulenhaltija Windyflyn sukua äitinsä pegasus Sunshine Rainbowstarin puolelta. Hänen isänsä on Couple Waterdrop, pegasus hänkin.Vivi Rainbowlla on sisko nimeltä Flower Drop, joka asuu Las Pegasuksessa. Vivi Rainbown onnenkoru on periytynyt Windyflyn ajoilta hänelle. Sen omisti aikoinaan hänen isoäitinsä Elise Twinklestar, joka kuului Equestrian parhaisiin lentäjiin, Sähikäisiin!


Vivi Rainbown elämä (tiivistettynä)

Vivi Rainbow asui vanhempiensa, ja sisarensa Flower Dropin kanssa Las Pegasuksessa. Hän pääsi nuorten lentäjien kouluun jo hyvin pienenä. Hän jopa menestyi siellä, mutta söpöysmerkkiä ei kuulunut. Hänen ystävänsä olivat kaikki jo saaneet söpöysmerkit, mutta kukaan ei silti kiusannut Vivi Rainbowta, itse asiassa päinvastoin, kaikki ehdottelivat erilaisia juttuja kokeiltavaksi. He olivat paljon innostuneempia kuin itse Vivi. Vivi Rainbow nimittäin halusi odottaa sitä oikeaa hetkeä, eikä intoillut.

Kun Vivi Rainbow oli suorittanut koulun, hän päätti lähteä pois Las Pegasuksesta, hän halusi tutustua Equestriaan, vaikka olikin vielä varsa. Hän lähti matkaan - lentäen - ja pitkän lentomatkan jälkeen hän pääsi kaupunkiin nimeltä Pilvilaakso. Vivi Rainbow oli kuullut siitä, ja nyt näki sen omin silmin. Hän ihastui kaupunkiin ja sen Säätehtaaseen, joten hän päätti jäädä.

Vivi Rainbow oli jo nuori aikuinem, ja silti merkitön, hän siis keräsi paljon katseita muilta poneilta. Hän päätti mennä töihin säätehtaaseen, ja hänestä tuli säiden suunnittelija, pian hän myös sai söpöysmerkkinsä, kynän. Eipä aikaakaan kun
Vivi Rainbow sai kirjeen vanhemmiltaan, sen mukana tuli onnenkoru jonka hän oli unohtanut lähtiessään kotoa. Kirjeessä luki "Toivottavasti Pilvilaaksossa on kivaa! Unohdit lähtiessäsi onnenkorusi. Ja niin, nyt vakavanpaan asiaan: Päätimme, että sinun on aika kuulla, miten isoäidillesi kävi. Hän.. kuoli Sähikäisten harjoituksissa onnettomuudessa." Vivi Rainbow kauhistui niin, että alkoi vältellä lentämistä, vaikka täytyihän hänen joskus lentääkin, mutta se tuntui kamalalta. Jonkin aikaa myöhemmin hänen pomonsa, säätehtaan johtaja huomasi Vivi Rainbown lentokyvyn, hänen lentäessään pelastamaan säätehtaan työntekijää, joka loukkasi siipensä ja tippui. Säätehtaan johtaja lähetti Vivi Rainbown Sähikäisten pääsykokeeseen, ja hän tapasi siellä Rainbow Dashin, josta tulikin hänen paras ystävänsä. Lisäksi Vivi Rainbow teki harvinaisen tempun Cloud Explosionin ja pääsi Sähikäisopistoon. Toisen söpöysmerkin kokonaisen tarinan löydät täältä.

Muuta

Vivi Rainbow osaa soittaa myös pianoa.

10 kommenttia:

  1. :D Jäi suu auki, kun oot tehny nii hienon ponin!!! :D Ite en ois keksiny näin hienoa ponia xDDD
    -Little Pony- :D

    VastaaPoista
  2. Minäkin pidin tästä. Lisää tällaisia, kiitos! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hieno poni sulla ja omaperäinen mutta tarviiko kaikilla Oc poneilla olla joku lentotemppu? Mietin vaan. En siis sano että se ois jotenkin huono mut vilkaskaapa noita Oc poneja tuolla ni aika monella on joku lentotemppu.

      Poista
    2. Joo olen huomannut, ja keksin tuon tempun silloin kun en tiennyt että monella muullakin ponilla on sellainen, nyt kyllä haluisin jo poistaa sen mutta se ei oikein taida onnistua kun olen jo söpöysmerkkitarinankin kirjoittanut.. :D

      Poista
  3. Ihana tarina ja näin :3 Jäin ihan sanattomaksi. Osaisimpa minäkin tarinoida muutakin kuin soturikissoja.

    Hei, muuten, saisinko minä ja keverini blogimme tuonne "Muita MLP-aiheisia blogeja" listalle? Meillä on siis yhteinen blogi...
    Osoite on http://mlptaikamme.blogspot.fi/

    Turha syyttää osotten matkimisesta, koska olen tämä maaginen (lol, maaginen) Jennyh jolla on se MLP blogi vuodatus.net :issä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä kysyn, että miten sait chatin lisättyä?
      Olen kokeillut kaikkea, mutta itselläni ei lisäänny sinne. Ono se maksullinen tai jotain?

      Poista
    2. Kiitos :) Ja tottakai lisään bloginne listalle!

      Mielestäni paras chatti on juurikin tuo cbox-chatti. Painappa sitä linkkiä juuri jossa lukee "cbox" (tuolla chatin alareunassa) ja sitten sun pitäis tulla siihen sivulle jossa lukee "Live chat for your site" siinä on se kohta jossa lukee "Your email:" laita sähköpostiosoitteesi siihen ja paina alempaa "Go" sitten tulet sellaiselle sivulle jossa näkyy ns "lomake" johon täytyy lisätä cbox-käyttäjänimi ja -salasana. Sitten laita siihen "Website" kohtaan bloginne osoite, ja hyväksy säännöt siitä pienestä neliöstä ja paina "create my box" Sen jälkeen kirjaudu oikeasta yläkulmasta sisään (juuri niillä tunnuksilla jotka loit äsken) sen jälkeen tulet sivulle jossa näkyy chatti, ja oma käyttäjänimesi ja sähköpostiosoitteesi. Mene oikeasta yläkulmasta sivulle nimeltä "Publish" ja siellä kun kelaat alspäin, saat chattisi HTML-koodin (voit muokata chatin värejä yms. osoista "options" ja "Look & Feel") Valitse HTML -koodi ja kopioi. Sen jälkeen mene blogiisi, ulkoasu-osioon ja sieltä lisää uusi gadget. Valitse HTML/JavaScript gadget. Liitä HTML-koodi sen gadgetin siihen tekstiosioon :D ja tallenna. Sen pitäisi näkyä.

      Chattia pystyy sitten hallinnoimaan sieltä cbox:in sivuilta. Jos vaihdat chatin ulkoasua, sun täytyy koipoida ja liittää uusi html koodi sinne gadgettiin, jotta se tallentaa muutokset.

      Toivottavasti tajusit, mutta jos et niin voin selittää paremmin sähköpostilla. Sähköpostiosoitteeni on: xxrainbowlightsxx@gmail.com

      Poista
    3. Ja ilmainen on! Mutta jos haluaa erikoisominaisuuksia chattiin, tarvitsee käyttäjälle premiumin, mutta muuten ilmainen :)

      Poista

Cute Blue Flying Butterfly