tiistai 18. elokuuta 2015

Back To School ->

Hellurei! Kaikilla on jo varmaan alkanut koulu! Se myös tarkoittaa, että kesä on lopussa, päivät alkavat lyhenemään ja pimeä hiipii jo aikaisin D: Siksipä heijastin on tärkeä! :D Joten näillä (jälleen kerran helpoilla) ohjeilla teet itselle ikioman poniheijastimen! ;)

Tarvitset:

- Tavallista paperia
- Askarteluhuopaa (paksua.) Itse ostin Sinooperista.
- Heijastin-nauhaa tai -kangasta.
- Helmiä
- Narua/Siimaa (Siima on hyvää, koska se ei jousta ja on kestävää sekä läpinäkyvää.)
- Kontaktimuovia
- Sakset



1. Leikkaa askarteluhuovasta haluamasi kokoinen ympyrä (tai muu kuvio). Leikkaa hieman pienempi ympyrä (tai se toinen kuvio :D) paperista. 





2. Piirrä haluamasi kuva leikkaamaasi ympyrään. Voi myös tulostaa kuvan ja leikata ympyrän siitä! ;)
Sen jälkeen laita kontaktimuovia molemmille puolille paperia ja leikkaa ylimääräinen kontaktimuovi pois. Liimaa tai ompele kuvasi huopaan.








3. Leikkaa haluamasi muotoinen pala heijastinnauhasta/-kankaasta, ja liimaa se huovan toiselle puolelle.




4. Leikkaa sopiva pätkä narua/siimaa. Esimerkiksi jos haluat 10cm pätkän, leikkaa 20cm pätkä jotta pystyt solmimaan sen lopuksi (leikkaa ylimääräiset pätkät myöhemmin pois). Pujota naru neulan avulla huovasta läpi. Jos käytät siimaa, käytä isosilmäistä neulaa tai tee neulalla ensiksi reikä huopaan ja pujota siima sitten sen läpi.





5. Tee solmu heti kun narut kohtaavat. Eli siis tuohon kohtaan missä on kukkahelmi. Sen jälkeen jos haluat, voit pujottaa molemmat narut ensimmäisen helmen läpi. Sitten pujota haluamasi helmet tasaisesti molemmista naruista niin, että helmiä on tasaisesti molemmilla puolilla. Lopuksi tee solmu, tai vaikka pari sellaista, että se varmasti pysyy kiinni. Pujota päät parin helmen läpi takasin päin ja leikkaa ylimääräiset päät pois.




Ps. Toivottavasti ymmärsitte ohjeet.. xD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Cute Blue Flying Butterfly