maanantai 15. lokakuuta 2018

Kausien 7 ja 8 linkit!

Hellou!

En ole katsonut MLP:tä pitkään aikaan ja kahdeksas kausikin on jo paketissa! Aika menee noepasti. Syysloman kunniaksi olen lisännyt Jaksot -sivulle seitsemännen ja kahdeksannen kauden jaksojen linkit.

27. lokakuuta 2018 tulee Best Gift Ever Holiday Special ja tässä traileri siitä:

4 kommenttia:

  1. Moi! Kiva kun teit taas postauksen :) Itekkin oon ollu vähän epäaktiivinen, mutta nyt on alkanut taas ponit kiinnostaa ja Netflixistä on tullut katottua niitä jaksoja mitä siel on.

    Olit joskus sata vuotta sitten tehny mlp-lukujärjestyken ja jakanu sen Drivessä, niin tulostelin nyt niitä tälle vuodelle muutaman kappaleen ja on kyl aina niin piristävää katella sitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihanaa että joku saa vieläkin iloa noista vanhoista jutuista! ˆˆ

      Poista
  2. Jännää kommentoida taas pitkästä aikaa. Jayleisesti käydä täällä. :O

    Mä oon tän kaiken ajan käyttänyt ainakin pääosin vapaa-aikani ponien parissa. Oon kehittyny niin älyttömästi piirtämisessä. Siis oikeesti.

    Mut jo riittää mun ajankulu ja elämä, tulin puhumaan noista seiska- ja kasikaudesta, MLP:stä ylipäätään ja mun mielipiteestä edellämainittuihin.

    En seuraa itse sarjaa yhtä paljon kuin nykyään, vaikka teenkin siihen perustuvaa materiaalia aktiivisesti. Pääsyy voi olla se, että sarjalle on omasta mielestäni käymässä kutakuinkin samoin, kuin esimerkiksi Suomen yhdelle suosituimmista viihdeohjelmista, Putoukselle. Se on vain kaikin puolin huonompi nykyään, kuin ennen. Putouksen kohdalla tämä tapahtui melko aikaisin. Alamäki alkoi, kun suurin osa alkuperäisestä kaartista lähti, ja nyt kaartia vaihdetaan kuin sukkia. Vaikla sillä on todella vaikuttavia plussia, kuten esim. Roope Salminen juontajana ja Ernest Lawson, joka on näyttelijöistä paras ja selvästi lahjakkain (vähän aliarvostettu) ja se, miten se ottaa kantaa mm. suuriin poliittisiin tapahtumiin oikeasti hauskalla otteella ja käyttää aikuismaista huumoria osaten vedota kaikenikäisiin.
    Sitä katsoo nykyään vain perinteen vuoksi, olen seurannut ohjelmaa aina viisivuotiaasta lähtien, kun sitä ensimmäistä kertaa lähetettiin ja kyllä plussien valossa sen edessä viihtyy, mutta se on vain fakta, että Putous on enemmän huono ja kuiva sarja, kuin hyvä.

    MLP-sarjalla ei onneksi käynyt yhtä huonosti. Alamäestä nousi merkkejä ensiksi silloin, kun Equestria Girls tuotiin mukaan. Kaikki neljä leffaa ja se kirottu mukaan tuotu sarja ovat todellakin paskaa. Elokuvia valottavat vain pahikset, jotka myös kärsivät puutteita tietyissä asioissa, mutta hyviä he ovat yleisesti.
    Toinen alamäen esimerkki on kutoskaudella mukaan tullut Flurry Heart, ja myös... ne hyvät "vaihdokkaat". Flurry Heart ja Thorax ovat MLP:n inhokkihahmoja, en voi sietää kumpaakaan. Flurry Heart on kuin aloittelevan fanin ensimmäinen oc, Mary Sue- ja op-hahmo. Ja Thoraxia vihaan puhtaasti siksi, että hän pilasi vaihdokkaat, yhden suosikkipahiksistani sarjassa.

    MUTTA pahin näistä ja se, joka ilmentää MLP:n alamäen parhaiten, on kasikausi. Kasikausi oli paria mahtavaa jaksoa lukuun ottamatta pettymys pilottijaksoista lähtien. Student Six on suurimpia syitä. Pelkkä laiska Mane Sixin kopio, poikkeuksena vain se, kuinka naurettavan rumia he ovat. Värit ovat liian kirkkaita, eivätkä ne sovi yhteen. HYI.
    Finaali oli todellinen haista vittu. Pahis oli niin suuri floppi, että ihan ihmetyttää, miten suurin osa pahiksista on hyviä sarjassa. Kasikaudella saadaan vain mukamas uhkaava äpärä, koska parempaa ei ilmeisesti jaksettu kehittää Hasbron sisällä.

    Näiden seikkojen vuoksi olen etääntynyt sarjasta kehittämään jotain omaa. MLP saa tosissaan loppua yhdeksänteen kauteen, koska Hasbrolla ei enää tunnu olevan hyviä ideoita, he pakottavat itsensä tekemään tällaista keskinkertaista huonompaa, pettymystä ja myötähäpeää lietsovaa paskaa, ja se suututtaa minua.

    Jjooh. Pitkä ja varmasti sekava romaani MLP:stä. Näin asiat ikävä kyllä ovat nykyään. Oon halunnu jo pitkään puhua näistä asioista, ja sain viimein tilaisuuden joten täytyi avata ihan ammolleen hanat ja öyhöttää niin paljon kuin sielu sietää.

    Ei mulla muuta, moikka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että olet kehittynyt piirtämisessä! Kiva kun kirjoitit näin pitkän kommentin! Itse kauhistuin, kun kuulin että MLP tosiaan jää yhdeksänteen kauteen. En kuitenkaan ole katsonut kutoskauttakaan kokonaan. Mutta hyvä niin että se loppuu, jos kerran jaksot ovat tuota tasoa kuin sanot. Onneksi voi aina palata katsomaan niitä vanhoja hyviä jaksoja...

      Poista

Cute Blue Flying Butterfly