lauantai 14. toukokuuta 2016

3 Viikkoa kesälomaan!!

Hellou taas!

Ootte varmaan huomanneet etten ole ollut kovin aktiivinen blogin suhteen. Sanon nyt ihan suoraan, että ei ole ollut motivaatiota blogin päivittelemiseen, mutta kesälomalla on enemmän aikaa, joten luulen, että motivaatiokin palaa.. :)

Kertokaahan mitä piditte viime lauantain uudesta jaksosta "Newbie Dash". Rainbow Dash pääsi vihdoin toteuttamaan unelmansa!


Tänään on jälleen tulossa uusi jakso ja siitä pätkä alla:


9 kommenttia:

  1. Minusta Newbie Dash oli ihan hyvä jakso. Tosin teema on ehkä vähän kliseinen, Dashin ylireagoinnista kun on nähty ennenkin jaksoja, mutta ei se haitannut. Pidin onnellisesta lopusta.

    -Equ

    VastaaPoista
  2. Kyllähän sitä saa välillä pitää lomaa blogin kirjoittamisestakin. Melko rutistuksenhan teit silloin joulun alla, niin olet kyllä loman ansainnut. Sitten uudella innolla vain kirjoittamaan kun motivaatiota on! Hyvin olet jaksanut blogia pitää. Parasta antia ovat ehkä mielestäni kaikki omat tuotoksesi kuten piirustukset ja käsityöt, vaikken itse juurikaan ole sellaista tyyppiä, että itse tekisin niitä, mutta onhan se mukava, kun joku jaksaa jakaa muillekin omia vinkkejään niin käsitöihin kuin oc-hahmojen suunnitteluunkin. Haluan toivottaa sinulle mukavaa kesää. Ja muista, että kirjoitat blogia sen verran kuin jaksat. Ei siitä kannata pakkopullaa tehdä.

    -Equuleus (jälleen XD)

    VastaaPoista
  3. Miten lisätä sivuja blogiin? (taas mä tuun kysyy apua kun en niissä edellisissäkään onnistunu xD) Mut kumiskin 😅

    VastaaPoista
  4. Uusi linkki blogiini mlp-kissatgrowtopia.blogspot.com

    VastaaPoista
  5. Mun toinen mlp blogi on http://mlpegminis.vuodatus.net

    VastaaPoista

Cute Blue Flying Butterfly