torstai 10. syyskuuta 2015

Equestria Girls - Rainbow Rocks - Nukke-esittely













Tässä postauksessa esittelen Rainbow Rocks nuket. :D

Suosikkini Rainbow Rocks EG:eistäni on juuri tämä Rockin Hairstyle Rainbow Dash (Friendship Through the Ages).
Rainbowlla on oranssi-sini-violetti otsatukka, ja oranssi-vihreä-sini-keltainen irokeesi. Hänellä on vihreäruutuinen mekko, jossa on mustia raitoja. Mekon päällä on vielä musta harsomainen hame. Rainbown polero on toiselta puolelta violetti, jossa on keltaisia ja vaalean sinisiä palloja salama-, sydän- ja nuottikuvioilla koristeltuina. Toiselta puolelta polero on kiiltävä sininen. Rainbowlla on lilat läpinäkyvät kengät, joissa on piikikkäät korot. Rainbown asusteina ovat mustat salama- ja hakaneulakorvakorut, mustat piikikkäät rannekorut ja vaaleansiniset läpinäkyvät siivet. Rainbowlla on myös sininen kitaralaukku, jossa on Iso-britannian lipulla koristeltuja ymyröitä.



Tässä on Rainbow Rocks Deluxe Doll - Rainbow Dash. Rainbowlla on valkoinen paita, jossa on sininen kaulus ja helma. Vyötärön kohdalla menee salamaraita. Keskellä on kolme sinistä nappia ja paidan alareunoissa on kaksi puna-sini-keltaista salamaa. Paidassa on oikealla puolella hiha, jossa on jotain sydämen muotoisia kuvioita (?). Rainbowlla on punainen kiiltävä hame ja punaiset saappaat, joiden reunoilla on keltaiset siivet. Rainbowlla on lisäksi pienet siniset läpinäkyvät siivet, valkoiset saappaat sinisillä kuvioilla koristeltuina. Oikealla näkyy myös kitaranmuotoinen laukku, jonka sisällä on mustetta. Rainbow molemmissa kengissä on pienet luukut, joiden alla on leimasin. Paketissa tuli myös värityskuva.




Tässä on "Perfect Day For Fun" musavideosta tuttu Applejack. Minua häiritsee se kun Applejackilla on noin keltaiset hiukset. Ne eivät näytä vaan kuvassa noin kirkkailta, vaan ne oikeasti ovat. :D Hänen takahiuksissaa on pari lyhyttä suortuvaa, jotka törröttävät, en ymmärrä miksi sellaiset on tehty? xD (Eivät näy kuvassa) Applejackilla on hiuksissa punainen ja sininen (ei näy kuvassa) raita. Applejackilla on sininen liivi, jonka kaulus on etupuolelta kultainen. Hänen hameensa on valkoinen, johon on tehty kultaisella kuvioo jossa on mm. omenoita ja nuotteja. Applejackilla on punaiset sukkahousut ja ruskeat kengät joita kiertävät ketjut. Applejackilla on asusteena kultaiset omenakuulokkeet.
Pinkie Pie on samaa sarjaa kuin edellinen Applejack, eli tuttu "Perfect Day For Fun" musavideosta. Pinkiellä on pitkät pinkit hiukset, joiden päässä on kiharoita. Hiuksissa on sininen raita. Pinkiellä on on sininen paita, jossa on iso punainen sydän ja valkoinen raita. Pinkiellä on pinkki mekko, johon on tehty punaisella erilaisia kuvioita mm. sydämiä ja karkkeja. Hänellä on valkoiset sukkahousut ja punaiset kengät, joiden sivuilla on vaaleansiniset rusetit. Pinkiellä on vaaleansiniset kuulokkeet, joissa on mikrofoni ja paljon sydämiä.

2 kommenttia:

Cute Blue Flying Butterfly